Een tevreden klant | Molcon Interwheels

Met onze dank aan vlnr: Abbas Gulamrezazadeh (brigadier Productie), Stefan Peeters (MD), Bjorn Van Overbeke (brigadier Productie).

Molcon Interwheels biedt al meer dan 65 jaar gepaste oplossingen voor wielen en banden. De eigen productie van maakwielen levert ons een unieke knowhow op die samen met onze uitstekende klantenrelaties al meer dan een halve eeuw de basis vormt voor een leidende positie in de markt.

Om intern de metalen velgen te kunnen reinigen en ontlakken werd er gekozen om de bestaande ontlakkingsoven te vervangen en met de firma Pyrox bv in zee te gaan.

Dhr. Stefan Peeters, gedelegeerd bestuurder :
We werken nu met een oven met 8 keer meer capaciteit. Deze realisatie is enerzijds tot stand gekomen door nauw samen te werken met Dhr. Patrick Van Noten tijdens de ontwerpfase.
Een belangrijke stap hierin was het optimaliseren van de binnen dimensies van de oven t.o.v. die van de oude oven.
De binnenbekleding van de nieuwe oven is door dat ontwerp ook beter beschermd. Dit is ook te danken aan de denkoefeningen tijdens de ontwerpfase. 
In vergelijking met de oude oven verloopt het pyrolyseren beter / vollediger, dat merkt men ook aan de mate waarin de lak gemakkelijk van het product valt wanneer het uit de oven wordt gehaald.
De inbedrijfname verliep zeer vlot. We hebben eigenlijk nagenoeg geen kinderziektes ervaren.
Na het aansluiten van gas en water hebben we de nodige informatie gekregen om de oven in gebruik te nemen.
Door middel van de timerfunctie die je kan instellen op het handige scherm is een extra batch per dag mogelijk.
De oven is gebruiksvriendelijk, praktisch en makkelijk in onderhoud.

Algemeen kunnen we stellen dat we mogen terugkijken op een jarenlange zeer geslaagde samenwerking met Pyrox bv en dat we met het resultaat van dit laatste project ook bijzonder tevreden zijn.     

Meest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.