Mubox ovens

Pyrox Industrial Cleaning

Mubox ovens

Discover the wide range of products and services and see what Pyrox bv can do for you.

Mubox ovens

Cleaning Baking trays

Naast de zeer geavanceerde Pyrox Reinigingsoven en de Metox oven biedt Pyrox bv ook nog Mubox ovens aan. Deze uitbrandovens zijn eveneens in staat om bindmiddelen te verassen zodat u ook hiermee uw producten volledig kunt reinigen.

Het verschil tussen de Pyrox Reinigingsoven en de Mubox oven zit hem in de controle en regeling van het zuurstofgehalte in de ovenkamer. Het zuurstofgehalte in de Mubox oven is minder gecontroleerd waardoor deze oven volledig tot zijn recht komt voor het uitbranden van elektromotoren en transformatoren.

Mubox ovens

Mubox ovens en de strenge milieuseisen

Op het gebied van milieueisen loopt ook de Mubox oven voorop. Alle Mubox ovens voldoen aan de strenge wereldwijde milieu eisen. Dankzij de ingebouwde nabrandkamer worden alle schadelijke gassen verbrand alvorens ze in het milieu terecht komen. De temperatuur in de nabrandkamer loopt daardoor op tot een 850˚C. Het milieu blijft dankzij deze techniek vrij van schadelijke stoffen.

Quick cleaning

Longer service life of the cleaned materials 

Optimum results 

Tailor-made expert advice

Technical Support 

Etc.

Eenvoudig te bedienen, groots in resultaat

Slechts een aantal knoppen zijn nodig om de oven naar eigen wensen in te stellen. Alle ovens zijn onder andere voorzien van een digitale temperatuuraanduiding, een temperatuurbeveiliging door middel van een watersproeisysteem, een overdrukluik boven op de oven en een verrijdbare kar voor het gemakkelijk laden en lossen van goederen.

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.