Ontdek de producten en diensten van Pyrox bv - Industriële Thermische Reiniging

Over ons

Discover the wide range of products and services and see what Pyrox bv can do for you.

Over ons

Toonaangevende onderneming op vlak van industriële reiniging en recycling.

Door de jarenlange expertise op deze vlakken zijn wij intussen uitgegroeid tot een begrip in diverse takken van industrieën.

Ontdek het ruime assortiment producten en diensten en wat Pyrox bv voor U kan betekenen.

Applications

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Donec et convallis nisl, eu ullamcorper velit. Aliquam eget magna sed magna ultrices viverra. Cras elementum porttitor pellentesque.

Pyrox-ovens

Voor de reiniging van uw onderdelen verwacht u het allerbeste. De laag-zuurstof reinigingsoven van Pyrox bv biedt u het allerbeste op vlak van reiniging van uw onderdelen. Dankzij de brede inzetbaarheid en het ruime assortiment biedt de oven van Pyrox bv altijd de perfecte mix tussen efficiënt en kostenbesparend reinigen. Hierdoor verlengt u niet alleen de levensduur van uw producten, maar versnelt uw ook uw huidige bedrijfsprocessen.

Mubox-ovens

De Mubox ovens van Pyrox vormen een ideaal alternatief (budgetvriendelijk) voor de traditionele manier van industriële reiniging. Op deze manier bent u in staat om op een efficiënte manier uw onderdelen vakkundig te reinigen en de levensduur ervan te verlengen. Dankzij de eenvoudige – gecontroleerde sturing van het proces heeft u verder geen omkijken tijdens de reiniging.

Metox-ovens

De Metox oven vindt zijn toepassing daar waar grote onderdelen moeten worden gereinigd, maar met een kleine hoeveelheid organisch materiaal. Dit model is voorzien van eenzelfde sturing als onze Pyrox ovens, maar uitgerust met een kleinere nabrandkamer. Hierdoor is dit een uiterst budgetvriendelijk alternatief in bepaalde processen.

Andere types industriële ovens

De andere types industriële ovens zijn multifunctioneel inzetbaar. Dankzij de zeer brede waaier aan toepassingen zijn dergelijke ovens onmisbaar in menig werkplaats. Of het nu gaat om het drogen of uitharden van verf en lakken, harsen op elektromotoren of het voorverwarmen van materialen voor bewerking, deze ovens hebben alle eigenschappen in huis om deze taken succesvol te voltooien. De eenvoudige bediening van deze ovens maakt het kinderspel voor iedereen.

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.