Ullrich Elektro-Technik | Wartjenstedt - Duitsland


 
Ullrich Elektro - Technik 

Mr. Martin Ullrich - Bedrijfsleider

Ullrich Elektro - Technik gevestigd in Wartjenstedt ( Duitsland ), is gespecialiseerd in het repareren en herstellen van elektromotoren en transformatoren.

In de Pyrox reinigingsoven worden elektromotoren en transformatoren gerecycleerd. Na de behandeling in de oven kunnen koperdraad en wikkelingen eenvoudig worden gepyroliseerd zodat de aanwezige lakken en harsen worden omgezet naar stofresten.

Dit jaar besliste de directie van Ullrich Elektro - Technik om ook een droogoven aan te schaffen. Deze is geschikt voor het uitharden en polymeriseren van lakken en harsen. Dankzij de gemakkelijke bediening heeft men de droogoven geheel naar eigen wensen ingesteld, voorzien van digitale temperatuurinstelling, maximale thermostaat, een ventilator met explosie-vrije waaier.

Beide ovens voldoen bovendien aan de strengste milieu eisen.

Reeds vele jaren genieten Ullrich Elektro - Technik en Pyrox bv van een goede samenwerking.


Meest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.